Punimi seminarik ne ekonomi sorted by
relevance

Admin13.09.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

9504
Admin08.10.2021

Punim seminarik menaxhimi i rriskut ne ndermarrje

7908
Admin25.09.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

7701
Admin16.09.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

4608
Admin08.08.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

9302
Admin25.09.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

1903
Admin26.07.2021

Punim seminarik inflacioni

5902
Admin16.07.2021

Punim seminarik nga lenda ekonomi

Admin15.09.2021

Punimi seminarik ne ekonomi

15010
Admin21.07.2021

Punim seminarik menaxhimi i rrezikut dhe sigurimet

2107
Admin23.09.2021

Punim seminarik nga lenda ekonomi

7103
Admin28.07.2021

Punim Seminarik - Politika e Tregtise Dhe Te Investimeve

4909
Admin29.07.2021

Punim Seminarik

207
Admin02.08.2021

1 punim seminarik ne mrh(2)

5408
Admin10.08.2021

Punim seminarik nga lenda ekonomi

300
Admin26.07.2021

Punim seminarik nga lenda ekonomi

7303
Admin23.07.2021

Mikroekonomi oferta dhe kerkersa

4305
Admin16.09.2021

Inflacioni dhe ndikimi ne ekonomi

9200
Admin24.07.2021

Punim seminarik në bazat e biznesit

3606
Admin09.10.2021

Punim seminarik nga lenda ekonomi

3609
Admin20.08.2021

Inflacioni dhe ndikimi ne ekonomi

7803